2018. május 12., szombat 0 megjegyzés

Tájékoztató

Kedves Olvasóim!

Nyugalom nyugalom, NEM fejezem be a storit, csak egy picit parkoló pályára került a magánéletem és a suli miatt, valamint azért mert pár dolgot fontosabbnak ítéltem meg nála. Elkezdtem dolgozni, jön az év vége, és a fő 'profilom' a rajzolás, így azzal töltöttem főleg a szabadidőm. Viszont így év vége felé (sulis év vége...) több időm lesz hozzátok visszatérni, és új ötletekkel boldogítani titeket. Szépen lassan átjutunk a földre, és meglátjátok mikkel kell szembenéznie egy eldaryainak az emberek nem túl veszélyes (vagy mégis?) világában

Tehát ne hagyjatok el, küldjetek energiát, lassan feléledek hamvaimból, mint egy főnix x3

Viszont!
Arra van kapacitásom hogy egy kérdezz-felelek szerű, esetleg kifejtősebb dolgot eszközöljek nektek ha van rá igény. Tehát, itt, facen, instán, ki hol ismer, lehet kérdezni nem kifejezetten spoiler témában.
Pl: Ennek és ennek a szereplőnek később lesz szerepe? - Vagy elmondom hogy igen/nem, vagy elmondom hogy miért nem mondom el (muhaha xD)
Esetleg valamit nem értettél pontosan, nem fejtettem ki eléggé, karakter infókra vagytok kíváncsiak (milyen magas, csillagjegy, hány éves, hány kiló, milyen hosszú a .... haja?, stb)
Tehát feel free to ask, én ittvagyok kb mindiiig! Ha összegyűlik egy adag kérdés (HA) akkor újabb bejegyzésben viszontláthattok. Fck yeah! :3

Mirus~
 
;